Chili Con Carne

  • Tid i alt
  • 50 min.
  • Arbejdstid
  • 20 min.
  • Antal
  • 4 pers.
  • 500 gramHakket oksekød
  • 2 Løg
  • 2 Fed hvidløg
  • 2 Peberfrugt
  • 1 spsk.Chiliflager
  • 1 tsk.Spidskommen (stødt)
  • 2 tsk.Paprika
  • 1 dl.Oksebouillon
  • 1 Mørk øl
  • 1/2 dl.Balsamicoeddike
  • 1 ds.Hakkede tomater (400g)
  • 1 ds.Kidneybønner
  • 1 Rød chilipeber
  • 25 gramMørk chokolade
1
Brun oksekødet. Tilsæt krydderier (undtagen chilipeber), øl, eddike bouillontern og tomat. Lad simre i 30 minutter.
2
Tilsæt drænede bønner samt hakkede frisk chilipeber, og lade simre i 10 minutter.
3
Tag gryden af varmen og rør chokoladen i og smag til med salt og peber.

Velbekomme