Chili Con Carne
- Tid i alt
- 50 min.
- Arbejdstid
- 20 min.
- Antal
- 4 pers.
- 500 gramHakket oksekød
- 2 Løg
- 2 Fed hvidløg
- 2 Peberfrugt
- 1 spsk.Chiliflager
- 1 tsk.Spidskommen (stødt)
- 2 tsk.Paprika
- 1 dl.Oksebouillon
- 1 Mørk øl
- 1/2 dl.Balsamicoeddike
- 1 ds.Hakkede tomater (400g)
- 1 ds.Kidneybønner
- 1 Rød chilipeber
- 25 gramMørk chokolade
1
Brun oksekødet. Tilsæt krydderier (undtagen chilipeber), øl, eddike bouillontern og tomat. Lad simre i 30 minutter.
2
Tilsæt drænede bønner samt hakkede frisk chilipeber, og lade simre i 10 minutter.
3
Tag gryden af varmen og rør chokoladen i og smag til med salt og peber.
Velbekomme