Jambalaya med kylling og chorizo

  • Tid i alt
  • 45 min.
  • Arbejdstid
  • 55 min.
  • Antal
  • 4 pers.
  • 1 spsk.Olivenolie
  • 2 Kyllingebryster
  • 1 Løg
  • 1 Peberfrugt (rød, skåret i tynde skiver)
  • 2 Fed hvidløg (knust)
  • 75 gramChorizo (i skiver)
  • 1 spsk.Cajun-krydderi
  • 250 gramRis
  • 1 ds.Hakkede tomater (ca. 400g)
  • 350 ml.Hønsebouillon
1
Varm 1 spsk olivenolie i en stor stegepande med låg, og brun 2 hakkede kyllingebryster i 5-8 minutter, til de er gyldne.
2
Tages op og sættes til side. Kom 1 løg i tern i, og lad det stege i 3-4 minutter, til det er blødt.
3
Tilsæt 1 rød peberfrugt i tynde skiver, 2 knuste hvidløgsfed, 75 g chorizo i skiver og 1 spsk cajun-krydderi, og kog i yderligere 5 minutter.
4
Rør kyllingen tilbage sammen med ris, tilsæt tomater på dåse og hønsebouillon. Læg låg på, og lad det simre i 20-25 minutter, indtil risene er møre.

Velbekomme