Kylling og nudelsuppe

  • Tid i alt
  • 30 min.
  • Arbejdstid
  • 40 min.
  • Antal
  • 2 pers.
  • 900 ml.Oksebouillon
  • 1 Kyllingebryster
  • 1 tsk.Frisk ingefær (hakket)
  • 1 Fed hvidløg (finthakket)
  • 50 gramNudler
  • 2 spsk.Sukkermajs (dåse eller frossen)
  • 3 Champignoner
  • 2 Forårsløg (skåret i strimler)
  • 2 tsk.Sojasovs (plus ekstra til servering)
  • (mynte- eller basilikumblade og lidt strimlet chili (valgfrit), til servering)
1
Hæld bouillonen i en gryde, og tilsæt kyllingebryst, ingefær og hvidløg. Bring det i kog, skru ned for varmen, læg låg på, og lad det simre i 20 minutter, til kyllingen er mør.
2
Læg kyllingen på et bræt, og riv den i mundrette stykker med et par gafler. Kom kyllingen tilbage i bouillonen sammen med nudler, majs, svampe, forårsløg og sojasauce. Lad det simre i 3-4 minutter, indtil nudlerne er møre.
3
Fordel i to skåle, og drys resten af forårsløgene, mynte- eller basilikumbladene og chilien over, hvis du bruger det. Server med ekstra sojasauce.

Velbekomme