Mørbradgryde med bacon og cocktailpølser

  • Tid i alt
  • 45 min.
  • Arbejdstid
  • 45 min.
  • Antal
  • 4 pers.
  • 1 Svinemørbrad
  • 125 gramCocktailpølser
  • 400 gramChampignoner
  • 1 Løg
  • 1 ds.Hakkede tomater
  • 1/2 ds.Tomatpure (ca. 70g)
  • 1 spsk.Paprika
  • 1 spsk.Hvedemel
  • 5 dl.Piskefløde
1
Mørbraden skæres i skiver og vendes i mel og brunes i gryden, tages op på en tallerken.
2
Løg i halve skiver brunes sammen med champignon i skiver.
3
Tilsæt tomatpure, drys paprika og mel over og rør det i løg og champignon. Tilsæt fløden og kog op og rør så tomaterne i. Læg mørbraderne i og småsimrer i ca. 20 minutter.
4
Til allersidst kommes cocktailpølserne i og der smages til med salt og peber.

Velbekomme