Mørbradgryde med bacon og cocktailpølser
- Tid i alt
- 45 min.
- Arbejdstid
- 45 min.
- Antal
- 4 pers.
- 1 Svinemørbrad
- 125 gramCocktailpølser
- 400 gramChampignoner
- 1 Løg
- 1 ds.Hakkede tomater
- 1/2 ds.Tomatpure (ca. 70g)
- 1 spsk.Paprika
- 1 spsk.Hvedemel
- 5 dl.Piskefløde
1
Mørbraden skæres i skiver og vendes i mel og brunes i gryden, tages op på en tallerken.
2
Løg i halve skiver brunes sammen med champignon i skiver.
3
Tilsæt tomatpure, drys paprika og mel over og rør det i løg og champignon. Tilsæt fløden og kog op og rør så tomaterne i.
Læg mørbraderne i og småsimrer i ca. 20 minutter.
4
Til allersidst kommes cocktailpølserne i og der smages til med salt og peber.
Velbekomme