Quesadilla snack med salsa Aguacate


  • Tid i alt
  • 30 min.
  • Arbejdstid
  • 30 min.
  • Antal
  • 4 pers.
  • Fyld
  • 3/4 Løg
  • 200 gramRevet ost (queso de bola, edam, gruyere eller mozzarella)
  • Salsa Aguacate
  • 1 Lime
  • 1/2 Jalapeño
  • 1/4 Løg
  • Spidskommen (1 knivspids)
1
Rist chilierne på en tør pande til de bliver sorte udenpå. Kom de varme chilier i en skål og dæk med husholdningsfilm. Efter 3-4 min bliver skindet blødt, og du kan pille det af. Du får sikkert ikke det hele af, men det gør absolut ikke noget. Hak chilierne. Hvis det ikke skal være stærkt, kan du fjerne kernerne.
2
Kom ingredienserne til Salsa Aguacate i en blender eller en morter og arbejd massen til den er glat og ensartet. Smag til med salt og peber og måske lidt mere limesaft.
3
Hak løg og skyl dem under den kolde hane. Det fjerner den værste løgsmag. Bland chili, løg og ost. Smag til med salt og peber.
4
Kom fyldet imellem to hvedetortillas. Steg dem på en pande i svinefedt eller neutral olie til osten er smeltet og quesadillaen er gylden og sprød udenpå.
5
Server de lune quesadillas med Salsa Aguacate og lidt friskhakket koriander ovenpå, sammen med en kvart lime eller to.


Velbekomme