Svensk pølseret

  • Tid i alt
  • 30 min.
  • Arbejdstid
  • 30 min.
  • Antal
  • 4 pers.
  • 1 kg.Kartofler
  • 500 gramPølser
  • 1 Løg (150 gram pillet vægt)
  • 10 gramSmør
  • 3 tsk.Paprika
  • 70 gramTomatpure
  • 2 dl.Mælk
  • 1/2 dl.Piskefløde
1
Skær kartofler og pølser i mindre stykker. Pil og hak løget.
2
Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og svits løget i ca. 1 min.
3
Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i ca. 3 min.
4
Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser.
5
Lad retten koge i ca. 10 min. eller til retten er godt varm.

Velbekomme