Høns i asparges
- Tid i alt
- 1 t
- Arbejdstid
- 1 t 30 min.
- Antal
- 18 pers.
- 500 gramHønsekød
- 2 ds.Aspargessnitter
- 3 dl.Piskefløde
- 4 dl.Hønsebouillon
- 4 spsk.Hvedemel
1
Asparges væden sigtes ned i gryde. Fløde og bouillon tilsættes og det koges let op. Rør mel og smør sammen i en kop eller lille skål til en smørbolle.
Tilsæt smørbollen til væsken. Efter nogle minutters forløb er den kogt ud, hvorefter sovsen piskes godt igennem og koges 5-10 minutter.
2
Når saucen er kogt igennem smages den til med salt og peber, hvorefter tilsættes hønsekød og aspargessnitter i. Giv dette et opkog.
3
Imens lunes tarteletterne 4-5 minutter ved 200 grader i en alm. ovn og de fyldes med kødfyldet.
Velbekomme