Høns i asparges

  • Tid i alt
  • 1 t
  • Arbejdstid
  • 1 t 30 min.
  • Antal
  • 18 pers.
  • 500 gramHønsekød
  • 2 ds.Aspargessnitter
  • 3 dl.Piskefløde
  • 4 dl.Hønsebouillon
  • 4 spsk.Hvedemel
1
Asparges væden sigtes ned i gryde. Fløde og bouillon tilsættes og det koges let op. Rør mel og smør sammen i en kop eller lille skål til en smørbolle. Tilsæt smørbollen til væsken. Efter nogle minutters forløb er den kogt ud, hvorefter sovsen piskes godt igennem og koges 5-10 minutter.
2
Når saucen er kogt igennem smages den til med salt og peber, hvorefter tilsættes hønsekød og aspargessnitter i. Giv dette et opkog.
3
Imens lunes tarteletterne 4-5 minutter ved 200 grader i en alm. ovn og de fyldes med kødfyldet.

Velbekomme